Over Meric

meric streepje

administratiekantoor Den Haag BoekhouderMeric administratiekantoor is opgericht door Menno den Buurman in maart 2006 en is gevestigd in Den Haag. Persoonlijk contact en service staan bij Meric op de eerste plaats.

  • Persoonlijk contact
  • Service
  • Goede bereikbaarheid
  • Erkend Leerbedrijf
  • voor MKB en ZZP

Meric werkt vanuit eigen kantoor. En maakt daarbij gebruik van een boekhoudpakket waarbij ook digitaal aanleveren mogelijk is. Interim opdrachten op locatie is mogelijk vanaf 1 dagdeel per week.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden Meric

Meric Administratiekantoor werkt voor MKB en ZZP in de regio Den Haag, Zoetermeer, Delft en Rijswijk:

Referenties:

Chris Buijsen (Mayence Interim Finance B.V.) Gedurende onze prettige samenwerking heeft Menno als tijdelijke kracht een correcte invulling gegeven aan zijn functies binnen zowel de crediteuren- als de grootboekadministratie naast zijn dienstverlening aan MKB-klanten vanuit zijn administratiekantoor Meric. Openheid en eerlijkheid zijn kernwoorden die bij hem passen en afspraak is afspraak.

EC Geluid
TM Onderhoud
Invite AV
B4U Projects
Duproflex
Scheveningse Pracht
Kleurrijk Bewind
Bloemenhuys Kerkhoflaan

Meric Administratiekantoor heeft voor mij de aangifte inkomstenbelasting verzorgd over 2014. Ik had hem zelf al ingevuld via de voorafingevulde aangifte van de belastingdienst, toen kwam er uit dat ik een flink bedrag moest terugbetalen. Na het invullen door Meric Administratiekantoor kwam er uit dat ik zelfs een bedrag terugkreeg!

Marianne

Jharie Events
Schrijfwerf

Nicolette van der werff (Schrijfwerf) over Meric: Snel, accuraat en persoonlijk. Korte vragen direct beantwoord. Heel goed telefonisch bereikbaar!

van Male buro voor bewindvoering

Rubins Johan Spaans (Studio Rubins) Menno doet al een aantal jaren mijn boekhouding en daar ben ik heel tevreden mee. Hij is betrokken en ik kan hem altijd snel bereiken met vragen. Geeft me een goed gevoel om aan hem de gehele administratie over te laten.

Summa Qualitas
v.d. Lubbe Bloemenbezorgdienst
den Dulk Bloemenbezorgdienst
Urban Oasis
WFS Advies

 

Reacties zijn uitgeschakeld.