Loonadministratie

meric streepje

Inkomen is een veel breder begrip dan loon. Niet alleen fiscaal, maar ook voor uw werknemers. Het voorzien in levensonderhoud, kostwinnerschap en stelt werknemers in staat om hun maandelijkse lasten te voldoen. Dit maakt loonadministratie een gevoelig punt, omdat het nare gevolgen voor medewerkers kan hebben als dit niet goed gebeurt.

Meric verzorgt de loonadministratie

Meric begrijpt dit en verzorgt de loonadministratie voor uw werknemers nauwkeurig, tijdig en overzichtelijk. Daarnaast kunnen we u ook tips en advies geven als het gaat om looncomponenten. We krijgen regelmatig vragen hierover, omdat het niet voor iedereen bekend is wat nu wel of niet onder loon valt.
Bijvoorbeeld de verstrekking van kost en inwoning, onderricht en de verstrekking van woonruimte kunnen loon zijn en horen binnen de loonadministratie.

Gelukkig hoeft u dit zelf niet uit te zoeken en uw eigen loonadministratie bij te houden. Meric zorgt er voor dat loonadministratie een zorg minder is voor u en dat dit periodiek goed geregeld is. Zo heeft u daar geen omkijken naar!

Reacties zijn uitgeschakeld.